NOVOSTI / AKCIJE

Posebne pogodnosti od 01.08. u Zagrebu, Rijeci, Opatiji i Splitu

Objavljeno: 01.08.2019.

GANT trgovine:
Od 01.08. pripremili smo nove posebne pogodnosti: u Zagrebu, Rijeci i TC Joker Splitu svi članovi CM Delta loyalty programa ostvaruju 40% popusta, dok je u trgovinama u Opatiji moguće ostvariti dodatnih 10% popusta na postojeći loyalty popust.

U trgovinama u gradovima Dubrovnik, Split, Zadar, Vis, Rab i Rovinj i dalje je na snazi posebna pogodnost s kojom svi članovi CM Delta loyalty programa mogu ostvariti dodatnih 10% na svoj postojeći loyalty popust (minimalno 20% popusta).

FIVE STAR FASHION trgovine:
Od 01.08. pripremili smo nove posebne pogodnosti: u Zagrebu, Rijeci i TC Joker Split svi članovi CM Delta loyalty programa ostvaruju: 30% popusta na Polo Ralph Lauren, te 40% popusta na Barbour, La Martinu i Sebago, dok je u trgovinama u Opatiji moguće ostvariti dodatnih 10% popusta na postojeći loyaly popust, na brandove: Barbour, La Martina i Sebago. U Splitu (TC Mall of Split) također svi članovi CM Delta loyalty programa ostvaruju dodatnih 10% popusta na na brandove: GANT, Barbour, La Martina i Sebago.

trgovinama u gradovima Dubrovnik, Split, Zadar, Vis, Rab i Rovinj i dalje je na snazi posebna pogodnost s kojom svi članovi CM Delta loyalty programa mogu ostvariti dodatnih 10% na svoj postojeći loyalty popust (minimalno 20% popusta)  – na kupnju svih GANT, Barbour, La Martina i Sebago artikala iz ljetne kolekcije.

Popusti ne vrijede u outlet trgovinama.