Pravilnik o korištenju CM DELTA LOYALTY programa

 1. Commercial Multi Development d.o.o. (u daljnjem tekstu i kao CM Delta) kao ekskluzivni distributer i agent trgovačkih marki Gant, Barbour, Vilebrequin, Polo Ralph Lauren, La Martina te Sebago, ovim Pravilnikom utvrđuje način stjecanja i korištenje CM DELTA LOYALTY kartice.
 2. CM DELTA LOYALTY kartica vlasništvo je izdavatelja; odnosno tvrtke Commercial Multi Development d.o.o.; Radna zona Matulji II, Trtni 78, 51211 Matulji, OIB 37369614027
 3. CM DELTA LOYALTY kartica nije prenosiva i može je koristiti isključivo osoba na čije je ime izdana, izuzev članova uže obitelji, uz prethodnu identifikaciju osoblju u trgovini.
  Vlasnik kartice zadržava pravo promjene ove dodatne mogućnosti u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave.
 4. Korisnik CM DELTA LOYALTY kartice obvezan je prilikom plaćanja na blagajni pokazati karticu radi evidentiranja prometa i ostvarivanja pripadajućih pogodnosti. Naknadni unos prometa nije moguć.
 5. Ovlaštena osoba u trgovini može provjeriti identitet osobe koja koristi CM DELTA LOYALTY karticu.
 6. CM DELTA LOYALTY kartica ne služi kao sredstvo plaćanja i važeća je od trenutka aktivacije do opoziva.
 7. Korisnikom CM DELTA LOYALTY kartice može postati svaka punoljetna osoba ili pravna osoba koja prethodno, u trgovini prilikom kupnje, ispuni pristupnicu za učlanjenje.
 8. Korisnik CM DELTA LOYALTY kartice ostvaruje:
  a) 10% popusta na kupnju robe u svakom trenutku, u svim trgovinama u vlasništvu tvrtke Commercial Multi Development d.o.o.
  b) 20% u trenutku kada prijeđe limit kupnje od 20.000 kn u jednoj godini. Navedeni popust kupac ostvaruje za period od godine dana, počevši od dana aktivacije navedenog popusta.
  Napomena: u slučaju da kupac, koji je ostvario pravo na popust od 20%, unutar tekuće godine dana, kada mu vrijedi 20% popust, ne prijeđe limit kupnje od 20.000 kn, u godini koja slijedi vraća se na opciju 10% popusta.
 9. CM DELTA LOYALTY zadržava pravo da u slučaju posebnih oblika prodaje ne kumulira pogodnosti iz Loyalty programa, o čemu će CM Delta izvijestiti na prodajnom mjestu.
  U tom slučaju, u vrijeme istovremenog postojanja više pogodnosti odnosno posebnih oblika prodaje; kupac sam odabire onu opciju koja je za njega najpovoljnija.
 10. Tvrtka Commercial Multi Development d.o.o. jamči tajnost osobnih podataka korisnika CM DELTA LOYALTY programa te se obvezuje iste prikupljati, spremati i koristiti isključivo u svoje interne marketinške i statističke svrhe (ispitivanje učestalosti kupovine, količine i vrste proizvoda). Svi korisnici koji su zainteresirani za povremeno dobivanje obavijesti o posebnim pogodnostima za članove CM DELTA LOYALTY programa, popustima i novim kolekcijama, mogu se prijaviti za primanje newslettera. Kako bi korisnici bili u mogućnosti primati newsletter, tvrtki Commercial Multi Development d.o.o. potrebna je e-mail adresa korisnika. Korisnici se mogu odjaviti od primanja newslettera u bilo kojem trenutku, klikom na link u newsletteru.
 11. Korisnik kartice može u svako doba podnijeti pismeni zahtjev za uklanjanje svojih podataka u svrhe trženja i slanja promocijskih materijala.
 12. U slučaju gubitka ili krađe kartice, korisnik je obvezan nestanak iste prijaviti na jedan od slijedećih načina: poštom na adresu sjedišta tvrtke izdavatelja ili mailom na office@cmdelta.eu
  Korisniku će se dodijeliti nova kartica na koju će biti prebačeni do tada ostvareni promet; dok će ukradena ili izgubljena kartica biti anulirana iz sistema.
 13. Korisnik je obvezan prijaviti i svaku promjenu osobnih podataka.
 14. Commercial Multi Development d.o.o. može prema vlastitoj procjeni i bez prethodne najave, promijeniti pravila CM DELTA LOYALTY programa ili isključiti iz klupskog programa bilo kojeg korisnika. Tvrtka Commercial Multi Development d.o.o. nije obvezna obrazložiti svoju odluku korisniku, ali će o tome pravovremeno obavijestiti korisnika.
 15. Sve eventualne promjene Pravilnika biti će dostupne u trgovinama i na web stranicama.
 16. Članstvo u CM DELTA LOYALTY programu se može otkazati u bilo kojem trenutku uz pismenu obavijest izdavatelju, koju je potrebno poslati mailom ili poštom na adresu sjedišta; uz obvezu vraćanja kartice.
  CM Delta može otkazati kartice neaktivne 24 mjeseca i više.
 17. Potpisom pristupnice korisnik CM DELTA LOYALTY kartice potvrđuje da je upoznat s ovim Pravilnikom te bezuvjetno prihvaća ova pravila.
 18. Ovaj Pravilnik vrijedi od 01.07.2019.