NOVOSTI / AKCIJE

GANT: Stigla je nova kolekcija za Proljeće/ljeto 2020.

Objavljeno: 09.03.2020.

Nova GANT kolekcija dizajnirana je za ljude koji cijene aktivan i zdrav stil života, i žive sa stilom.
I ove sezone, kolekcija je osvježena vedrim i živim bojama, a ljubitelji mode imaju pregršt izbora jednostavnih linija za svaki dan, bilo za casual ili poslovni look.

GANT je brand koji pažljivim osluškivanjem želja i potreba svojih kupaca, iz sezone u sezonu nudi bezvremensku sportsku eleganciju za svaku prigodu, te idealno rješenje kako naglasiti svoj osebujan stil i ostati zamijećen.

GANT se oduvijek ističe vrhunskom kvalitetom i kreativnim detaljima, osobito u segmentu košulja. I ove godine u ponudi je Tech Prep linija, i to za žene i muškarce. Zbog prozračnih materijala i inovativnih tkanina, košulje su iznimno ugodne za nošenje. Osim toga, održavanja i glačanje Tech Prep košulja znatno je lakše nego što je to slučaj kod standardnih pamučnih košulja, a zbog iznimne moći upijanja, Tech Prep košulje se suše dvostruko brže od uobičajenih košulja.
Uz sve to u ponudi su i polo i T-shirt majice živih i veselih boja, jakne, blejzeri te ugodni pamučni puloveri na pletenice – komadi koji svojom udobnošću olakšavaju svakodnevni život, dok GANT obuća svojom elegancijom upotpunjuje svaki look. Ugodne tkanine, tople boje, i kao i uvijek – savršen spoj klasičnog i modernog dizajna – tako bismo ukratko opisali kolekciju za sezonu Proljeće/Ljeto 2020.


Uvijek autentičan, uvijek inovativan… GANT.
Potražite novu kolekciju, dostupnu u našim trgovinama.