Posebna, obljetnička godina za GANT

Tijekom 2019., GANT obilježava 70 godina osnivanja američkog premium lifestyle modnog branda. Od kreiranja kvalitetnih košulja 1949. godine, do komada koji su u posljednjih godina 70 godina postali ikone ove premium lifestyle marke, GANT danas čvrsto drżi poziciju jednog od najutjecajnijih brandova u modnoj industriji. U godini obilježavanja obljetnice, GANT posebno slavi svoje naslijeđe odajući počast svojim povijesnim komadima i znatiželjnoj poslovnoj kulturi koja je definirana credom “Never Stop Learning.”

Znatiželja je integralni dio GANTA još od osnutka kompanije prije 70 godina na sveučilištima američke Istočne obale. Tijekom 7 desetljeća, GANT je bio vođen inovativnošću proizvoda, konstantno radeći na unaprijeđivanju komada po kojima je postao prepoznatljiv. Button-down shirt (košulja), Club Blazer (klupski blejzer), Chino Pant (chinos hlače), Piqué (polo majica), Heavy Rugger (jersey polo majica), GANT Varsity Jacket i Cable Knit (pulover s uzorkom pletenica), imali su krucijalnu ulogu u izgradnji sedamdesetogodišnje uspješne priče branda.

Ugodne tkanine, tople boje, i kao i uvijek – savršen spoj klasičnog i modernog dizajna – tako bismo ukratko opisali kolekciju za sezonu Jesen/zimu 2019.

Potražite novu kolekciju, dostupnu u našim trgovinama.

GANT je američki lifestyle brand s europskim utjecajem, koji nudi vrhunsku odjeću i modne dodatke za žene, muškarce i djecu. Osnovan 1949. u New Havenu, SAD-u, GANT danas ima globalnu prisutnost na više od 70 tržišta, u 750 trgovina i 4.000 odabranih trgovaca.