GANT: Stigla je nova kolekcija za Jesen/zimu 2020.

Nova GANT kolekcija dizajnirana je za ljude koji cijene aktivan i zdrav stil života, i žive sa stilom.

GANT je brand koji pažljivim osluškivanjem želja i potreba svojih kupaca, iz sezone u sezonu nudi bezvremensku sportsku eleganciju za svaku prigodu, te idealno rješenje kako naglasiti svoj osebujan stil i ostati zamijećen.

GANT se oduvijek ističe vrhunskom kvalitetom i kreativnim detaljima, osobito u segmentu košulja. I ove godine u ponudi je Tech Prep linija, i to za žene i muškarce. Zbog prozračnih materijala i inovativnih tkanina, košulje su iznimno ugodne za nošenje. Osim toga, održavanja i glačanje Tech Prep košulja znatno je lakše nego što je to slučaj kod standardnih pamučnih košulja, a zbog iznimne moći upijanja, Tech Prep košulje se suše dvostruko brže od uobičajenih košulja.

Uz sve to u ponudi su i hlače, haljine, majice, puloveri, blejzeri, jakne i ostali komadi koji svojom udobnošću olakšavaju svakodnevni život, dok GANT obuća svojom elegancijom upotpunjuje svaki look.

Ugodne tkanine, tople boje, i kao i uvijek – savršen spoj klasičnog i modernog dizajna – tako bismo ukratko opisali kolekciju za sezonu Jesen/zimu 2020.

Uvijek autentičan, uvijek inovativan… GANT.
Potražite novu kolekciju, dostupnu u našim trgovinama i u web trgovini na: www.fivestarfashion.eu.

GANT je američki lifestyle brand s europskim utjecajem, koji nudi vrhunsku odjeću i modne dodatke za žene, muškarce i djecu. Osnovan 1949. u New Havenu, SAD-u, GANT danas ima globalnu prisutnost na više od 70 tržišta, u 750 trgovina i 4.000 odabranih trgovaca.