Potražite Barbour kolekciju za proljeće/ljeto 2021. u našim trgovinama, te u online trgovini na: www.fivestarfashion.eu. Više o kolekciji pogledajte u videima.

Priča o Barbouru započela je 1894. godine na tržnici u South Shieldsu. Danas se o obiteljskom poslu koji vodi peta generacija može čitati, a sjedište Barboura je u Simonsideu u South Shieldsu. Iako proizvodi potječu iz cijelog svijeta, Barbourove klasične voštane jakne i dalje se ručno proizvode u tvornici u Simonsideu i svake se godine više od 100.000 jakni obradi putem središnje, podružne i lokalne službe za korisnike.

Barbour ima 11 vlastitih prodajnih mjesta u Velikoj Britaniji, te je prisutan u više od 40 zemalja širom svijeta, uključujući SAD, Njemačku, Nizozemsku, Austriju, Francusku, Italiju, Španjolsku, Argentinu, Novi Zeland i Japan. U kojem god da području tvrtka danas posluje, ostaje vjerna svojim temeljnim vrijednostima kao obiteljski obrt koji utjelovljuje jedinstvene vrijednosti britanskog sela i predstavlja osobine duhovitosti, odvažnosti i glamura u svoj predivnoj funkcionalnoj odjeći.

Za usluge održavanja voštanih jakni, možete se obratiti, kontakt:
„L&V“, Ulica Maršala Tita 114/3, Opatija; Tel/fax: 051 712 050
Radno vrijeme: pon-pet 8:00 – 13:00
Lorella Lazar, gsm 092 174 2060; e-mail: lorella.lazar@gmail.com

Napomena:

  • troškove održavanja voštanih jakni snosite sami
  • CM Delta ne preuzima odgovornost za obavljenu uslugu