Barbour: 125 godina, 5 generacija

Ove godine Barbour obilježava 125. obljetnicu, značajnu prekretnicu u svojoj bogatoj povijesti. Barbour je globalna tvrtka, još uvijek u u vlasništvu obitelji Barbour koja je kroz desetljeća njegovala i vodila tvrtku od skromnih početaka 1894. pa do globalnog branda kakav je danas. Obitelj Barbour već 125 godina spretno kombinira inovacije, napredak i rast s autentičnošću i baštinom, uvijek osiguravajući da robna marka ostane vjerna svojim korijenima i temeljnim načelima kvalitete, trajnosti i pažnje prema detaljima.

Potražite Barbour kolekciju za Jesen/simu 2019. u našim trgovinama. Više o kolekciji pogledajte u videima.

Priča o Barbouru započela je 1894. godine na tržnici u South Shieldsu. Danas se o obiteljskom poslu koji vodi peta generacija može čitati, a sjedište Barboura je u Simonsideu u South Shieldsu. Iako proizvodi potječu iz cijelog svijeta, Barbourove klasične voštane jakne i dalje se ručno proizvode u tvornici u Simonsideu i svake se godine više od 100.000 jakni obradi putem središnje, podružne i lokalne službe za korisnike.

Barbour ima 11 vlastitih prodajnih mjesta u Velikoj Britaniji, te je prisutan u više od 40 zemalja širom svijeta, uključujući SAD, Njemačku, Nizozemsku, Austriju, Francusku, Italiju, Španjolsku, Argentinu, Novi Zeland i Japan. U kojem god da području tvrtka danas posluje, ostaje vjerna svojim temeljnim vrijednostima kao obiteljski obrt koji utjelovljuje jedinstvene vrijednosti britanskog sela i predstavlja osobine duhovitosti, odvažnosti i glamura u svoj predivnoj funkcionalnoj odjeći.