NOVOSTI / AKCIJE

Tech Prep™ – nova generacija GANT košulja za žene i muškarce

Objavljeno: 08.09.2017.

Nakon uspješnog uvođenja linije Tech Prep™, GANT nastavlja s njenim razvojem kroz nove modele košulja za muškarce i žene, koji su dostupni u GANT trgovinama od 5. rujna.

“Gantov credo je ‘Učenje nikad ne prestaje’, i u ovoj, drugoj po redu generaciji Tech Prepa, proširili smo liniju za žene i dodali još više stilova za muškarce s daljnjim inovacijama. Cilj nam je premašiti očekivanja naših kupaca, i sigurni smo da ćemo ovim košuljama postići upravo to”, izjavio je Patrik Nilsson, predsjednik Uprave GANTA.

Izvorno lansirana na tržište u veljači 2017., Tech Prep linija košulja osnažuje bezvremenski stil GANTA pametnom tehnologijom koja podržava aktivan stil života. Inovativne tkanine daju uglađen izgled, ali i osjećaj slobode. Prozračni materijali, s novom tehnologijom upijanja, brzo se suše i osmišljeni su kako bi se oni koji ih nose osjećali udobno tijekom cijelog dana – bez obzira žure li na poslovni sastanak, avion, ili jednostavno na dogovor s prijateljima.

 

 

Održavanje i glačanje Tech Prep košulja je znatno lakše nego što je to slučaj kod standardnih pamučnih košulja. Razlog tome su sofisticirana tehnološka prediva zbog kojih se tkanina brzo “oporavlja” od gužvanja i nabora.  Sve što je potrebno za brzo izravnavanje Tech Prep košulje je koristiti malo pare i to na srednjoj temperaturi glačala – nije potreban snažan pritisak niti visoka temperatura glačala. Osim toga, zbog iznimne moći upijanja, Tech Prep košulje se suše dvostruko brže od uobičajenih košulja.

 

 

ŽENSKE KOŠULJE

TECH PREP™ TWO STRIPED SHIRT
Karakteriziraju je pruge različitih širina, kao i šiljasti ovratnik, oštri nabori na leđima, klasična manšeta s podesivim gumbima i GANTOV logo na otvoru rukava.

TECH PREP™ DOBBY STRIPED SHIRT
Mélange baza sa satenskim dobby prugama. Šiljasti ovratnik, uvrnuti pravokutni nabor i petlja na leđima. Klasična manšeta s podesivim gumbima i GANTOV logo na otvoru rukava.

 

 

 

MUŠKE KOŠULJE

TECH PREP™ WOOL SOLID
Na ovu košulju s Tech Prepom dodana je impregnirana vunena tkanina za održavanje temperature nositelja na idealnih 37,5 stupnjeva. Ovaj je proces bio znanstveno razvijen za astronaute i kombinira funkcionalnost s odličnim osjećajem tkanine na dodir. Ova odjeća s visokom tehnologijom dolazi u tkanini s dijagonalnim prugama, kao i u sportskom kariranom dizajnu.

TECH PREP™ OXFORD STRIPE
Jasper prediva su prediva različitih boja, uvijena u jedno prije tkanja. Ova tehnika daje našim klasičnim tkanjima predivan efekt mješavine boja, u rasponu od jednostavnog do kariranog, plavo-crvenog dizajna koji je specifičan za GANT. Kao i uvijek, Tech Prep materijal je potpuno prozračan, brzo se suši i visoko upijajući je – karakteristike koje su savršene za aktivan stil života.

 

 

Linija Tech Prep za Jesen/zimu 2017. dostupna je u trgovinama diljem regije od 5. rujna. U nastavku je popis trgovina u Hrvatskoj u kojima je moguće pronaći GANT:

Zagreb:
GANT, Centar Kaptol
GANT, Masarykova 5
GANT, Avenue Mall
5 Star, City Center One West

Rijeka:
GANT, Ante Starčevića 2b
5 Star, Tower Center Rijeka

Opatija:
GANT Man, Hotel Milenij, Maršala Tita 109
GANT Woman, Hotel Sv Jakov, Maršala Tita 105

Zadar:
GANT, Široka ulica 2

Split:
GANT, Joker
5 Star, Mall of Split

Dubrovnik:
GANT, Placa 18

Rab:
GANT, Srednja ulica 10

Hvar:
Multibrand Man, Trg sv. Stjepana 24
Multibrand Woman, Fabrika 22