GANT slavi 70 godina 

1949. godine naša priča je započela s košuljama.
Ove godine slavimo 70. godišnjicu prisjećajući se naših ikona – sedam bezvremenskih komada odjeće koji su obilježili povijest.

 

Potražite jesensko-zimsku GANT kolekciju u našim trgovinama.

I ove sezone, GANT nas je oduševio jesenjim bojama, koje se nakon ljetnog šarenila i ljetnih boja lijepo uklapaju u naš modni izričaj.

Kolekcijom dominiraju nježni tonovi –  neizbježna smeđa, tamno zelena i bordo boja, s neizbježnim plavim nijansama, specifičnima za GANT.

U ponudi su jednostavne linije za svaki dan, bilo za opušteni, svakodnevni ili elegantan poslovni look: košulje, majice, puloveri, blejzeri, jakne, kaputi, hlače, haljne, obuća, donje rublje, modni dodaci…

Sigurni smo da će vam se i ove sezone svidjeti raznovrstan izbor košulja za žene i muškarce, uključujući i popularna Tech Prep linija koja je oduševila sve naše kupce. Zbog prozračnih materijala i inovativnih tkanina, košulje s dodatkom Tech Prepa su iznimno ugodne za nošenje tijekom cijelog dana. Osim toga, održavanja i glačanje Tech Prep košulja znatno je lakše nego što je to slučaj kod standardnih pamučnih košulja, a zbog iznimne moći upijanja, Tech Prep košulje se suše dvostruko brže od uobičajenih košulja.

Potražite novu kolekciju, sada dostupnu u našim trgovinama.

 

GANT je američki lifestyle brand s europskim utjecajem, koji nudi vrhunsku odjeću i modne dodatke za žene, muškarce i djecu. Osnovan 1949. u New Havenu, SAD-u, GANT danas ima globalnu prisutnost na više od 70 tržišta, u 750 trgovina i 4.000 odabranih trgovaca.